Wat kost een Personal Trainer? | Tarieven | PT studio Alkmaar

Wat kost Personal Training?

Personal Training is een investering in jouw fitheid, algehele gezondheid, kracht en zelfvertrouwen.

En de prijs?

Het antwoord zal je verrassen - de eerste training is GRATIS. We geloven in de kracht van onze aanpak dat we je de kans geven om het te ervaren zonder enige verplichting. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten. Slechts de eerste stap naar een sterker, fitter en zelfverzekerder jij.

Hierna is de prijs per training afhankelijk van een aantal factoren:

Doel dat je wilt bereiken
Duur van de training
Locatie (in onze gym of bij jou thuis)
Frequentie per week
Het aantal mensen in de training (solo, duo, small group en groepslessen)

Voor ieder doel en budget - een programma op maat!

1-op-1 PT

Vanaf

€45

per training

Max 1 persoon

Vraag GRATIS training aan »

Duo PT

Vanaf

€52

per training

Max 2 personen

Vraag GRATIS training aan »

Small Group Personal training

Vanaf

€27,50

per training

Kleine groepjes

Vraag GRATIS training aan »

Groepslessen

Vanaf

€3,31

per training

Max 24 personen via FitmetDylan

Vraag GRATIS proefles aan »

Beslis niet nu, maar ervaar eerst GRATIS

Om te ervaren of Personal Training écht bij je past en jou gaat helpen, moet je het een keer uitproberen. Dat kan bij ons gratis en geheel vrijblijvend.

Zonder risico en geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Tijdens een training ga je aan de slag met een Personal Trainer voor maximaal resultaat in zo min mogelijk tijd. We gebruiken een bewezen trainingsaanpak. De training kan 1-op-1 of 1-op-2 gegeven worden.

Dit is afhankelijk van je doel(en), huidige conditie en het beschikbare budget. Voordat we starten met Personal Training doen we een fitcheck en bespreken we je doelen/wensen. Op basis hiervan zal ik je advies geven wat het meest passend is.

Dit is afhankelijk van diverse factoren, maar om je een idee te geven kijk hier.

Uiteraard is het altijd slim om eerst eens te kijken of Personal Training iets voor je is. Bij ons kun je het geheel vrijblijvend en GRATIS uittesten. Dan kun je een weloverwogen keuze maken of jij het de investering waard vindt.

Personal training is aanpasbaar aan alle fitnessniveaus, van beginners tot aan gevorderden. We beginnen daarom ook met een fitcheck om te bepalen wat jouw niveau is. Ik (Dylan) zal daarna kijken welke trainer het best passend is bij jouw niveau, doelen en wensen.

Resultaten variëren, maar een trainer kan een algemeen beeld schetsen van wat realistisch is op basis van de gestelde doelen.

Het is belangrijk om de trainer op de hoogte te stellen van gezondheidsproblemen en blessures. Met onze trainingsschema’s houden we hier rekening mee en passen oefeningen aan. Doordat je heel gecontroleerd sport onder begeleiding is het heel veilig en kunnen we je goed begeleiden.

Dit is zeker mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op en we kunnen je hier meer over vertellen.

Dat is afhankelijk van het doel dat je hebt. We hebben programma’s van 8 weken en langer. Maar eerst is het belangrijk of Personal Training bij jou past. Vraag daarom een GRATIS Personal training aan en de trainer kan je meer vertellen over de verschillende programma’s en mogelijkheden.

Het belangrijkste verschil is dat bij Personal Training je alleen traint met de trainer. Bij small group training heb je een groepje van maximaal 6 sporters. De trainer begeleidt jullie dan allemaal tegelijk. Hierdoor wordt er meer zelfstandigheid verwacht dan wanneer je alleen traint met de Personal Trainer.

Hoe groter de groep, hoe goedkoper het bedrag per training. Een combinatie tussen verschillende trainingsvormen is ook mogelijk.